lauantai 25. helmikuuta 2012

Ponnaripään mietteitä

Jotenkin kummallinen viikko ollu. Menny ihan hirveen nopeesti ja alkaa tuo "hiihtoloma" lähestyä. Itehän en missään koulussa ole, mutta käyn kerran viikossa lukemassa espanjaa opistossa ja siellä on aina hiihtolomien aikana koulut kiinni.

Suunnitelmia ainakin olis jonkinlaisia; lähden ainakin ensin mun siskon luokse ja viihdyn siellä sen mitä viihdyn josta suuntaan kotiin äitin ja isän luokse ja samalla siellä nään sitten veljen, sen vaimon ja niiden kaks lasta. Muita oikeastaan en halua nähdä, sillä en ole juurikaan tekemisissä entisten luokkakavereiden tai lapsuudenkaverien jne kanssa. Ja olen muutenkin onnellisesti saanut katkottua kaikki ystävyyssuhteeni siihen suuntaan muutenkin. Ehkä parempi niin.

Alkaa taas tulemaan esille tämä mun tylsistyminen ihmissuhteisiin. Oonhan nyt tuon yhden miehen kanssa ollut kohta sen 4 vuotta ja alkaa välillä tulla tätä "haluun jotain muuta elämääni/kun olis joku joka kävis muhun kuumana/keksi tähän jotain" -vaihetta. Haluaisin tavata uusia ihmisiä, kun ei tuosta yhdestä oikein ole lähtemään yhtään mihinkään. Eikä se muutenkaan ole mitenkään hirveän sosiaalinen.

Kaikkien elämässä tuntuu menevän aina niin hyvin. On koulut loppusuoralla, ollaan menossa kihloihin/naimisiin mitä tahansa ja ollaan hankkimassa kissaa/koiraa/apinaa ja sitä rataa. Ärsyttää kattoa jotaki statuspäivityksiä, jossa hehkutetaan ku kaikki on niin helvetin ihanaa ja mahtavaa ja IIH.

Kait minäki ottaisin tänne kissan, mutta en allergiani vuoksi voi. Jos mäkin olisin yhtään selväjärkisempi, tai siis "normaalimpi tapaus", niin kait minäki olisin jo naimisissa ja kersoja kaks ja puoli. Muttakun ei niin ei.

Minäpä uppoudun tuon yhden kirjan maailmaan ja yritän sen saada luetuksi. Loppuun voisin lisätä yhden ihanuuden kuvan.


HI I ARE PIPPURI!


1 kommentti:

  1. Ihana kisuli! Meillä on kotona kolme kissaa, mutta oon aina halunnut tommosen "karvisen" näköisen kissan, ne on vaan niiiiin söpöjä :-)

    http://dancingonmyown-petra.blogspot.com/

    VastaaPoista